Halloween 2014 la eMAG – un BMW pe masură

După cum bine am bănuit în acest an, cei de la eMAG vor da startul unei campanii fulger de reduceri în noapte de Halloween. La bătaie va fi pus marele premiu cu care deja ne-am obişnuit: un BMW de ultimă generatie, pe care îl poţi căştiga doar în această seara de Halloween.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra în marea tombolă pentru a câştiga marele BMW, este să faci ceva cumpărături în această seară de la eMAG, iar suma totală să depăşească un anumit prag de valoare. Anul trecut dacă ţin bine minte, trebuia să faci cumpărături de minim 100 sau 150 Lei. Oricum eu zic că este o sumă foarte mică şi de ce nu să participi la marea extragere care va avea loc peste câteva zile. Un BMW nu cred că o să îţi strice în acest sfărşit de an.

vezi mai multe detalii aici 

Totul cred că va începe la ora 00:00, când este dat startul petrecerilor şi sarbatorii oficiale de Halloween. Rămâi cu ochii pe acest site, pentru a prinde cele mai bune oferte din această seară. Vei care utilizează un cad online pentru a face cumpărăturile, le recomand să îl utilizeze, iar cei care nu au suficienţi bani pentru o comandă minimă, le recomand să încerce optiunea de a plăti în rate prin eCREDIT, oferită de eMAG. Este o opţiune foarte des utilizată în această perioadă de foarte multă lume. Toate actele sunt gata în cel mult 2-3 zile, iar produsul îl primeşti odată cu ele – adică un curieri îţi aduce actele la semnat la tine acasă. Tot ce trebuie să faci este sa îţi aduci o adeverinţă de salar şi totul este gata în 15 minute.

Am un prieten care a folosit această metodă şi este foarte multumit de ea. Are o rată lunară fixă, iar termenii din contract au fost respectaţi după cum i-au fost explicaţi.

Asadar, nu îţi mai rămâne de facut decât să îţi pregăteşti banii pentru această noapte de Halloween la eMAG. Cred că vor fi reduceri de cel puţin 20%  la tablete, telefoane si televizoare Smart.

halloww

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank