Grand Theft Auto V disponibil la comanda

Cel mai bun joc lansat anul acesta a ajuns astăzi la eMAG. Este vorba de Grand Theft Auto V – nu mai trebuie să îi fac nici o introducere, deoarece ştie toată lumea ce poate acest joc şi cât de aşteptat este de toţi gammeri şi pasionaţii de acest tip de joc. Noul joc este disponibil în oferta eMAG doar pe comandă, pentru urmatoarele configuraţii:

 • GTA 5 pentru PS4 costă 259 Lei
 • GTA 5 pentru PC costă 199 Lei
 • GTA 5 pentru Xbox One costă 259 Lei
 • pentru Xbox 360 costă 189 Lei
 • pentru PS3 costă 223 Lei – în stoc
 • oferta completa

După cum poţi observa, doar pentru Play Staţion 3, jocul GTA 5 este disponibil acum, iar preţul este mai mult decât accesibil, deoarece vine cu un discount de 20%. Eu recomand ca acest joc să îl cumperi de la eMAG, deoarece au preţuri foarte bune şi jocul este 100% original. Pentru această versiune, creatorii au anunţat următoarea chestie: va fi foarte puţin probabil ca versiunea pentru PC si Xbox să poată fi crack-uită. Deci nu ţi rămâne de facut decât să îl comanzi de pe internet şi să te joci in siguranţă pe PC sau ce ai acasă. Cea mai tare experienţă in game, o ai de la un Play Station 4.

Am auzit de la multă lume, faptul că, vor merge pe varianta de joc cumpărat, deoarece este mult mai stabil, are căteva opţiuni şi scene în plus, iar de ce să aştepţi o versiune de pe torrente, care nu va funcţiona din prima?

Cerintele pentru varianta PC sunt urmatoarele: minim un procesor Intel Core Duo, 2 GB RAM, palcă video de minim 512MB Nvidia 7900 sau Radeon X1900 si cel puţin 30 GB spaţiu liber pe HDD.  Recomandat de RockStar avem urmatoarea configuraţie: proceosr Quad-Core AMD sau Intel i7, 3GB memorie RAM, placa video de 1GB, 256 bit – Nvidia GT 480+ sau ATI Radeon de peste 1GB.

gta 5

Comments

 1. By Alex

  Reply

 2. By seby

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank