Google Play Music disponibil şi în România

Cel mai nou şi mai aşteptat serviciu de muzică de la Google a ajuns acum câteva zile şi la noi în România. Este vorba de vestitul Google Play Music, disponibil atât pentru PC cât şi pentru telefoanele mobile. Urmează în viitorul apropiat să avem parte şi de Google Movies, dar încă nu ştim nimic despre lansarea acestuia. Pe Android, acest Play Music a venit în acelaşi timp cu update-ul la Google Play, care a adus o schimbate inportanta pe partea de aspect, numită Material Design. Totul arată mult mai bine cu această versiune şi totul parcă se miscă mai bine.

Despre Google Play Music pot spune că este o sursă vitală de muzică, deoarece în viitorul apropiat, va fi singura sursă oficială de unde o să putem descărca muzica noastră preferată. Avem însă şi alte aplicaţii de acest gen, de exemplu Zonga, care este o aplicaţie lansată de o companie Românească.

Pentru ca să poţi cumpra muzică din Plaz Musci, trebuie să ai un card care suportă tranzacţiile online – aici eu îţi recomand cardul Visa de la ING, care merge fără nici o problemă la plăţile pe internet. Cei de la Google au introdus un sistem de securizare foarte avansat, care îţi permite să îţi faci tranzacţiile ăn cel mai sigur mod.

Interfaţa este uşor de folosit şi din câte am observat, baza de date este pe departe ce mai mare din România. Vezi mai multe poze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank