Google Pixel ajunge la QuickMobile; pret de la 3.299 Lei

Cel mai nou smartphone lansat de Google, Pixel este adus de QuickMobile la precomandă pe site-ul oficial. Nu doar versiunea de 5 inch este disponibilă la precomandă, ci și versiunea Pixel XL. Livrările pentru ambele modele vor începe cel mai probabil spre începutul lunii Noiembrie, dată anunțată oficial de Google. Recent, s-a descoperit că, telefonul nu este produs ”from inside to outside” de Google, ci este o parte de HTC. Ceea ce este cel mai important, este faptul că telefonul vine cu specficații care depășesc orice smartphone lansat până la ora actuală și aduce un design nou, simplu și atrăgător.

Pe lângă faptul că Google Pixel stă foarte bine la capitolul specificații tehnice, partea software este și ea foarte bine pusă la punct. Aici vorbim de primul smartphone care vine la cutie cu ultima versiune de Android 7.0 Nougat. Pe lângă această noutate, Google Pixel este primul smartphone care vine cu sistemul Google Assistant instalat. Probabil ai urmărit deja prezentarea Google și știi ce poate să facă această minunată aplicație.32

Pe partea de specificații, amintim procesorul Snapdragon 821, chipsetul grafic Adreno 530 și o memorie RAM de 4GB. Momentan, doar versiunea de 32GB memorie internă, este disponibilă la precomandă. Pe partea de ecran, avem un panel AMOLED de 5 Inch și rezoluție FullHD la modelul Pixel, iar la modelul Pixel XL, avem tot un panel AMOLED cu rezoluție de 2560 x 1440px și o diagonală de 5,5 inch. Ambele versiuni vin echipate cu sticla de protecție Gorilla Glass 4. Mai amintim faptul că, google Pixel, pentru cei 3.299 Lei, vine dotat cu o cameră principală de 12MP, care potrivit celor de la DXMark, are cel mai bun scor; asta poate însemna că, Google Pixel are cea mai bună cameră de pe piață.

Pe partea de conectivitate, Google Pixel are un port USB versiunea 3, Type-C, Bluethoot 4.2, Wi-Fi dual-band și NFC. Lângă acestea, avem un scanner de amprentă poziționat pe partea din spate și un acumulator cu capacitatea de 3.450 mAh.

Telefonul poate fi pus la precomandă începând de azi, la prețul de:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank