Google Pixel 2 disponibil la precomanda prin QuickMobile

Cel mai nou smartphone lansat de Google, Pixel 2 este disponibil în premieră prin intermediul magazinului QuickMobile, care afișează la numai o zi prețurile pe site-ul oficial. Este primul magazin din România care aduce acest Google Pixel 2 la precomandă și nu numai. QuickMobile aduce și versiunea mai mare a acestuia, Google Pixel 2 XL, disponibil și acesta la precomandă.

Cât despre telefon, pot spune că este cel mai bun model lansat până acum de Google, dar care nu a avut succes foarte mare. Și la noi în România, vânzarile pentru versiunea anterioară nu au fost atât de bune, iar cu acest model cei de la Google vor să reînvie puțin puterea de cumpărare. Au schimbat designul și au pus părți hardware mai bune, cu un soft mult mai bine pus la punct. Majoritatea review-urilor de pe internet care au apărut deja la Google Pixel 2 și XL, spun că au un design destul de învechit, care încă nu se ridică la nivelul la care a ajuns concurența.

Totuși Google Pixel 2 este disponibil la precomanda pe versiunile alb/negru în diferite variante de stocare:

Prețurile pentru Google Pixel 2 și XL sunt destul de mari, iar aici se pot încadra în clasa premium/top a telefoanelor mobile. Cu toate că au un design outdated, aceste modele se remarcă prin partea software și hardware care sunt foarte bine puse la punct.

Cei de la Google promit 3 ani de update-uri la ambele versiuni, fie că le achiziționezi la liber fie că sunt cumpărate la liber de la QuickMobile. Pentru precomandă, îți recomand să accesezi linkurile de mai sus ! Cred că QM are cel mai mic preț la Google Pixel 2 și XL, în această perioadă de precomenzi.

Livrările pentru ambele versiuni, vor începe din luna octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank