Gionee prezinta Marathon M3 cu un acumulator de 5.000 mAh

Gionee este deja o companie cunoscută şi in România, prin produsele aduse de câtre Allview. Acum câteva zile, Gionee a lansat un nou smartphone, care are cel mai mare acumulator de până acum – 5.000 mAh pe modelul Marathon M3. Acest are cea mai bună autonomie de până acum, iar producătorul spune că rezistă cu brio aproape 4 zile la o utilizare normală.  Îl întrece chiar şi pe Moto Droid Turbo, care are un acumulator mare de 3.900 mAh.

gionee

 

Modelul poate seamănă puţin cu modelele de la Lenovo S860, la capitolul design. La interior avem un procesor MediaTek Quad-Core la 1,3 GHz, 1GB memorie RAM si 8 GB memorie interna. Procesorul video presupun că este Mali 450MP. La exterior avem o diagonală de 5.0 inch, şi o rezoluţie HD 720p, din care rezultă o densitate acceptabilă. Construcţie din plastic, cu finisaje care imită metalul şi o grosime pe măsura acumulatorului -10,4 mm.

Acesta mai are în dotare o cameră principala de 8MP şi una secundară de 2MP. Telefonul sper să ajungă şi în România, prin intermediul celor de la Allview, pentru că mi se pare a fii un model foarte bun, ieftin şi cu un acumulator ce va atrage mulţi cumpărători care s-au săturat să stea cu telefonul tot la încărcat. Dacă va ajunge la noi, preţul lui nu va depăşi suma de 899 Lei. La capitolul software, acesta vine echipat cu o versiune nouă de Android şi anume 4.4 KitKat.

sursa: Gionee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank