Gionee Elife S5.5 primeste update la KitKat

Renumitul smartphone marca Gionee, Elife S5.5 primeste in sfarsit cel mai asteptat update la versiunea 4.4 KitKat. Renumit fiind, dupa grosimea lui de doar 5.5 mm, care se spune ca este cea mai mica din lumea (probabil).Acest update la KitKat aduce imbunatatiri foarte mici, atat pe partea de performanta cat si pe cea de stabilitate. Pe partea de interfata, avem putine modificari, dar si acestea ne-semnificative sau care nu ne usureaza munca.

In descrierea acestui update putem gasi urmatoarele imbunatatiri:

  • o noua interfata – mici modificari
  • cateva programe pentru o viteza mai buna
  • precum si alte modificari minore la anumite aplicatii

Totusi, partea interesanta este, ca acest smartphone il putem gasi si la noi in tara sub denumirea de Allview X2 Soul – iar intrebarea este: va primi X2 Soul Update la KitKat? sau cei de la Allview pregatesc un KitKat personalizat  sau nu pregatesc deloc? – deoarece, dupa cum am mentionat mai sus, acest update nu aduce mari imbunatatiri pe partea de performanta.

Eu sper ca Allview sa aduca cat mai repede acest update, deoarece cu siguranta este asteptat de utilizatorii acestui smartphone frumos si elegant. In momentul de fata, nu avem nici o informatie ca X2 Soul va primi KitKat, dar noi ramanem cu speranta ca va primi. Lasa un Like pentru a afla primul daca X2 va primi update la KitKat.

sursa: gsmarena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank