Gionee Elife S5.1 – certificat ca fiind cel mai subtire smartphone din lume

gionee

Gionee Elife S5.1 a fost lansat acum cateva zile si deja a intrat in cartea recordurilor! Suntem obisnuiti ca Gionee sa produca cele mai subtiri telefoane mobile, dar chiar de cartea recordurilor, nu ne asteptam. Acest model Elife S5.1 a obtinut cel mai important record: a devenit cel mai subtire smartphone din lume, masurand doar 5,1 mm in gorsime. Cei care au dat acest verdict au fost chiar cei de la Guinness World Records, in urma cu cateva zile. Inca nu avem certificatul care sa ateste acest lucru, dar curand cei de la Gionee il vor posta pe siteul oficial.

Probabil ca aceasta grosime de doar 5,1mm este prea mica pentru unele persoane, dar eu cred ca se potrivest perfect cu genul feminin. Femeile isi doresc un smartphone slim, fin si elegant. Acest model le indeplineste pe toate, iar cel mai important este ca, va atrage toate privirile atunci cand il ai la ureche.

Poate te intrebi daca acest model va ajunge si in Romania, deoarece dupa cum stim, cei de la Allview adus produsele lor. Probabil ca vor aduce si acest model sub denumirea de Allview X3 Soul sau Allview X2 Slim. Nu avem pana acum nici o confirmare, cum ca acest model va ajunge in Romania. Allview a inregistrat vazari bune pentru X2 Soul, iar eu sunt de parere ca ar trebui adus si acest model.

In cei 5,1 mm avem un procesor Quad-Core pe un chipset Snapdragon 400, 1GB memorie RAM, 16GB memorie interna si un acumulator bun de 2.100 mAh. La exterior avem acelasi finisaj pe care il are X2 Soul, iar in partea frontala avem o sticla Dragon TrailX, o diagonala ce masoara 4,7″, o rezolutie HD 720p, precum si un ecran de tip SuperAMOLED. Daca va ajunge in Romania, pretul acestuia nu va depasi pragul de 1.200 Lei.

sursa: ubergizmo

Comments

  1. Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank