Ghete pline de telefoane si aparate foto – vine Mos Nicolae

Doar ce am intrat în luna lui Decembrie şi deja au început valurile cu reduceri care mai de care, mai bune şi mai pe gustul tau. Fiecare din noi ne aşteptam în această perioadă la diferite cadouri de la persoanele apropiate, dar cel mai mult aşteptăm cadourile lui Mos Nicolae şi Mos Craciun. Nicolae este întotdeauna primul care ne îmbucură cu cadouri în acest sezon rece, dar care au o consistenţă mai mică – adică, Moş Nicolae ne aduce cadouri mai ieftine, pe când Mos Craciun ne aduce cadouri mai mari, mai frumoase şi mai consistente. Dar cum orice cadou este bine venit, cei de la UTOK şi YellowStore au pregătit câteva produse şi accesorii la reduceri numai bune pentru buzunarul de Craciun.

Aşadar pentru cei mici, avem telefoane şi tablete UTOK începând cu preţuri de la 199 Lei pentru smartphone-ul UTOK 351D şi tablete începând de la 269 Lei, pentru tableta UTOK700Q Satin. Pentru cei mai mari, avem tableta UTOK i800 la un preţ de 599 Lei, care se remarcă printr-un design elegant, sistem de operare Windows 8.1 şi procesor puternic marca Intel. La categorie smartphone pentru cei mari, avem modelul UTOK 470Q la 499 Lei, cu accesorii disponibile la preţuri foarte bune.

La capitolul aparate foto, magazinul online YellowStore îţi pune la dispoziţie câteva aparate foto DSLR şi obiective, la care primeşti un cadou un obiectiv sau un Kit, în funştie de aparat. De exemplu pentru un DSLR Nikon D5200 Kit, primeşti cadou un obiectiv de 35mm f/1,8G. Sau obiectivele marca Nikkor beneficează de un pachet de curăţire gratis în funcţie de cerintele tale. Aproape toată gama de obiective, inclusiv cele profesionale, primesc acest cadou folositor, zic eu.

Pe lângă aceste două oferte, mai avem încă una foarte specială oferita de magazinul evoMAG, care îţi oferă cadou la orice tabletă de 10 inch cu Windows 8.1, o tabletă Allview de 7 inch cadou, care rulează pe Windows 8.1. Tabletele de 10 inch încep de la preţuri care depaşesc 1.000 Lei. După parerea mea, este o ofertă foarte bună pentru cei care îşi achiziţionează o tabletă performantă care rulează pe Windows 8.1 – vezi oferta completa aici.

Eu îţi recomand să verifici toate ofertele la link-urile de mai sus! Ar mai trebuii să te grabeşti dacă vrei ca Mos Nicolae să ajungă la timp cu cadourile pentru ghetuţe! Eu am fost cuminte anul acesta! voi cum aţi fost? Speraţi la ceva cadouri de Mos Nicolae?

nicola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank