Galaxy Tab S2 in premiera la QuickMobile – stoc limitat

Noul Galaxy Tab S2 ajunge azi în permieră pe siteu-ul celor de la QuickMobile și poate fi cumpărat direct din stoc. Din nou, retailer-ul ne arată că doar de la ei avem posibilitatea de a cumpăra cele mai noi gadgeturi, tablete și telefoane mobile. Galaxy Tab S2 apara listat în două versiuni și anume: o versiune cu diagonala de 9,7 inch pe 32GB și o versiune standard, cu diagonala de 8.0 inch si tot un spatiu de stocare de 32GB. Prețurile pentru fiecare versiune in parte sunt următoarele:

Ambele versiuni sunt disponibile atât pe culoarea alb, cât și pe negru. Tabletele se remarcă prin grosimea lor foarte mică ce ajunge la doar 5,6 mm, precum și a componentelor hardware foarte puternice.  La interiorul acestora, menționăm procesorul Octa-Core la 1,9 Ghz respectiv 1,3Ghz, precum și memoria RAM de 3GB. După cum se poate observa mai sus, QuickMobile are pe stoc doar varianta de 32Gb, cea de 64Gb are să ajungă în următoarele săptămâni pe stoc. Pe lângă acesta, Tab S2 vine cu ultima versiune de Android 5.0 Lollipop, cu interfața TouchWiz imbunătățită.

Pe partea de ecran, avem un panel SuperAMOLED, cu o rezoluție impresionată de 1536 x 2048 pixeli, din care rezultă o densitate de aproximativ 320 pixeli. Din punctul meu de vedere, o sa ai parte de o imagine frumoasă, fără pixeli și foarte colorată. Samsung a mai adăugat și două camere puternice pentru a nu mai fi nevoie să folosim telefonul mobil pentru poze, iar aici descoperim un obiectiv principal de 8MP cu autofocus. In partea frontală avem o cameră secundara de 2,1 MP.

Ultimul aspect principal al acestui model de tabletă S2, este scanner-ul de amprentă poziționat la fel ca și pe Galaxy S5.

tab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank