Galaxy S8 la precomanda; pagina dedicată la Flanco

După cum se știe deja, odata cu apariția unor dezvăluiri pe internet, noul Galaxy S8 va fi prezentat oficial în data de 29 Martie, în cadrul unui eveniment organizat de Samsung. Potrivit evleaks, nou Galaxy S8 va avea un preț de pornire de a 799 Euro și va ajunge în magazine în cel mult o saptămână. În România, Galaxy S8 va ajunge la câteva zile după prezentarea oficială, prin intermediul a câtorva magazine de specialitate.

De această dată, Flanco este primul magazin din țară care are deja o pagina dedicată pentru a afla primul, cand anume este disponibil Galaxy S8 la precomandă. Probabil, dacă acesta va ajung foarte repede în stoc, aceștia vor afișa și prețul pentru Galaxy S8. Alte așteptări trebuie să vină din partea celor de la eMAG și QuickMobile, care vor avea și ei pagina dedicată pentru Galaxy S8 și desigur vor avea modelele pentru precomandă.

precomanda la Galaxy S8 aici

Anul trecut, QuickMobile a fost primul magazin care a avut la precomanda Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge; și în acest an eu mă aștept ca tot QuickMobile să aducă primul Galaxy S8 Românilor, după care eMAG și apoi Flanco. Pentru a fi primul care află când va fi disponibil la precomanda Galaxy S8, te poți înscrie aici și vei primi pe mail o alertă de genul ”Galaxy S8 disponibil la precomandă”.

Dealii despre cum arată viitorul Galaxy S8, le găsiți mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank