Galaxy S7/S7 Edge in rate la eMAG; de la 216 Lei

Dorești să îți achiziționezi noul smartphone lansat de Samsung, Galaxy S7 sau Galaxy S Edge și nu îți ajung banii ? Dorești să optezi pentru rate fix lunare, fără abonament? Ei bine, magazinul eMAG îți permite oricărei persoane angajate să achiziționeze ambele modele în sistemul de plată lunar. Mai exact, eMAG îți oferă noul Galaxy S7 la o rată lunară fixă de doar 216 Lei, care se întinde pe 24 luni. Tot ce trebuie să faci este să îți selectezi opțiunea de plată în rate direct pe site și să lansezi comanda. În următoarele 24 ore, vei fi contactat de un agent Cetelem, care te va lămuri despre ce mai trebuie să faci. Personal, ai nevoie doar de o adeverință de la locul de muncă, cum că ești angajat și ai un venit lunar fix.

După ce ai trecut peste, în maxim 2 zile vei primi telefonul împreună cu actele pe care trebuie să le semnezi; actele ți le aduce curierul, iar după semnare le returnezi lui. Scurt și rapid. De aceea eu recomand și acest sistem de achiziționare a telefonului, deoarece este simplu și rapid. Comanda în rate pentru Galaxy S7 la eMAG o poți pune direct de AICI.

Pentru Galaxy S7 Edge, prețul în rate crește puțin mai mult, dar totuși rămâne o opțiune excelentă pentru tine, dacă ai un buget mai mic și îți dorești acest smartphone frumos, foarte mult.rate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank