Galaxy S7 la eMAG cu precomanda; de la 3.299 Lei

Proaspăt lansat, Galaxy S7 devine cel mai performant smartphone din lume! Acesta aduce îmbunătățiri la toate capitolele și reușește din nou să depașească rivalul său, Apple. O serie de imagini în comparație cu iPhone 6S Plus au demonstrat cât de bun este acesta la capitolul cameră, autonomie și funcții speciale. Printre cele mai importante noutăți pe care le aduce Galaxy S7, este certificatul IP68, cardul microSD, panel spate curbat, procesor cu performanțe mai bune (24% mai puternic fața de Galaxy S6) și funcția Always On, ce îți afișează o mulțime de notificări direct pe ecran, fără a mai fi nevoie să îl deblochezi.

Ceea ce este și mai interesant după această lansare mult așteptată, este faptul că Galaxy S7 este disponibil în premieră la eMAG, pentru precomandă. Prețul pentru modelel S7 afișate de eMAG sunt următoarele:

Telefoanele vor fi livrate undeva în primele 10 zile ale lunii Martie ! Era și de așteptat ca eMAG și Flanco să afișeze primele, prețurile pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Nu trebuie să uităm nici de QuickMobile, care anul trecut a livrat modelele puse la precomandă pentru Note 5, iPhone 6S, mai devreme decât orice alt magazin. De această dată însă cred că toate cele 3 magazine vor livra în același timp ambele modele. Așadar, poți pune la precomandă acum modelele menționate mai sus, accesând link-urile de afiliere de mai sus. Precomandă acum, doarece există posibilitatea ca magazinele să nu poate onora foarte multe precomenzi, iar asta ar însemna să mai aștepți ceva timp până vei avea primul, noul Galaxy S7 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank