Galaxy S7 – data lansare, pret, specificatii și precomandă

Nu mai este nici un secret pe care încă nu îl știm despre viitorul Samsung Galaxy S7. Până în monetul de față avem o listă cu specificațiile acestuia care sunt aproximativ 100% reale; poze cu diferite versiuni comunicate de câțiva internauți, care susțin că este într-adevăr vorba de Galaxy S7 și nu în ultimul rând, date despre prețul acestuia.

Specificații 

La acest capitol Galaxy S7 are cele mai noi tehnologii și componente hardware lansate pe piață. Aici amintim cel mai puternic chipset de la Qualcomm, Snapdragon 820 și Adreno 530 cu 4GB RAM, destinat pentru Europa și chipset-ul propriu dezvoltat de Samsung, Exynos 8890 alături de Mali T880, tot cu 4GB RAM, destinat pentru piața din SUA. Lângă acesta, avem un ecran SuperAMOLED cu diagonala de 5,1 inch, rezoluție QHD, sticlă de protecție Gorilla Glass 5 și funcția Force Touch.

La partea de cameră, acesta va fi echipat cu un senzor puternic, capabil de a înregistra video 2160 la 30 fps, cu stabilizator optic de imagine și funcția specială auto HDR. Se spune că va avea un senzor de 16MP pe partea din spate și unul de 8MP pe partea frontală.

Recent a apărut un nou zvon pe internet, potrivit căruia Galaxy S7 va fi echipat cu un acumulator de 3.200 mAh, cu funcția Quick Charge prin USB Type C și Wireless Charging. Nu uităm nici de scannerul pentru amprentă și un posibil ”iris scanner”, ce va face mai sigure plățile direct de pe telefon.

Potrivit unor certificate din China, acesta va fi avea certificat IP67, ceea ce înseamnă că va fi rezistent la acțiunea apei și a prafului. La capitolul design, se poate observa că acesta seamnănă în mare parte cu Galaxy S6.

Preț Galaxy S7

Noi informații despre prețul acestui S7 au apărut acum câteva zile. Potrivit analiștilor și a mai multor surse, Galaxy S7 va avea un preț de aproximativ 2.800 Lei, preț de retail(versiunea 32GB). La noi în România, primele modele ce vor fi puse spre vânzare vor avea probabil un preț cu 200 – 300 Lei mai mare decât cel de la retail. Cu siguranță, QuickMobile va fi primul magazin online din România care va afișa prețurile pentru Galaxy S7 și tot de aici se vor putea pune primele ”precomenzi” pentru acesta. Telefonul va fi prezentat oficial pe 24 Februarie și va ajunge în ”mâna” cumpărătorlui undeva în primele două săptămâni ale lunii Martie. Deci urmărește lansarea oficială și fii cu ochii pe QuickMobile pentru a pune un S7 la precomandă.

Poze din ”leak-uri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank