Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 la eMAG

Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge sunt cele mai frumoase telefoane lansat la MWC, din punctul meu de vedere. În special modelul Edge, cu ecranul său curbat, va fi o alegere pentru foarte multă lume care are momentan un Galaxy S5 sau un Note 4. Chiar şi pentru utilizatorii de iPhone, le va fi greu să treacă cu vederea acest smartphone cu două parţi ale ecranului, curbate. Cu toate acestea, Samsung este momental liderul din punctul de vedere al specificaţiilor cât şi a designului. Desigur şi preţul acestora este pe măsura aşteptărilor.

Aşadar, modelul Galaxy S6 Edge şi Galaxy S6 sunt deja disponibile la precomandă la marele retailer online eMAG. Începând de ieri, toate versiunile şi culorile pentru ambele modele, pot fi comandate de la eMAG la următoarele preţuri. Comenzile se pun de aici.

Preţuri Galaxy S6 Edge

  • varianta 32GB – 3.899 Lei *culorile: negru, alb, gold, verde
  • varianta 64GB – 4.399 Lei *culorile: alb, negru, gold ,verde
  • varianta 128GB – 4.799 Lei *culorile: alb, negru, gold, verde

Preţuri Galaxy S6

  • varianta 32GB – 3.299 Lei *culorile: alb, negru, gold, verde
  • varianta 64GB – 3.799 Lei *culorile: alb, negru, gold, verde
  • varianta 128GB – 4.199 Lei *culorile: alb, negru, gold, verde

Din punctul meu de vedere, dacă aş fi să aleg acum dintre toate, aş merge direct pe varianta S6 Edge la 32GB Gold. Preţurile încep să ajungă telefoanele de la Apple, aşa că nu trebuie să ne speriem de ele, pentru că foarte mulţi dintre voi aţi dat deja peste 4.000 Lei pentru un iPhone banal. Posesorilor de Galaxy S5 le transmit să îţi pună telefonul la vânzare şi să orienteze spre acest model preferat de mine. Poate ar suna şi pentru posesorii de Note 4.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank