Galaxy S6 Edge Plus disponibil la eMAG

După ce magazinul online QuickMobile a afişat acum câteva zile bune oferta de precomanda pentru Galaxy S6 Edge Plus, astăzi a venit rândul celor de la eMAG să afişeze oferta pentru acest model. Desigur, modelul încă nu a ajuns pe stoc la nici un magazin, ceea ce înseamnă că şi de la eMAG, poate fi doar precomandat! Momentan, eMAG are următoarea ofertă pentru S6 Edge Plus:

Persoanele care vor cumpăra acest smartphone, vor alege cu siguranţă versiunea Gold de 64GB, deoarece este cea mai frumoasă culoare, pentru un asemnea telefon. Din punctul de vedere al preţului, eMAG pare să aiba cel mai bun preţ pentru acest model, în momentul de faţă. Aşadar, dacă îţi doreşti acest model superb, îţi recomand să faci comanda acum, deoarece stocuile pentru acest model vor fi destul de limitate, din cauză că, producţia pentru acest model este puţin mai greoaie decât modelele simple.

ed

Dacă vrei să fi primul care are un S6 Edge Plus în buzunar, nu ezita să pui comanda acum de la eMAG, pentru orice versiune menţionată mai sus! Tot la eMAG, mai poţi cumpăara direct din STOC; noul Galaxy S5 NOTE, la preţul de 3.899 Lei. Oricare ar fi alegere ta, grabeşte-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank