Galaxy S5 si Note 3 vor primi Android 4.4.3

Acum catva timp, au aparut pe internet primele detalii despre ce telefoane marca Samsung vor primi cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat – vezi lista aici. Desi Galaxy S5 a fost lansat la noi in tara cu versiunea 4.4.2 KitKat, iar Galaxy Note 3 a fost lansat cu Jelly Bean 4.3, cele doua vor primi si cel mai nou update – 4.4.3 – adica o versiune imbunatatita, care aduce imbunatatiri pe partea de stabilitate, securitate  si interfata.

te

Update-ul va fi diposnibil foarte curand, iar eu iti recomand sa lasi bifata optiunea de “Auto-Update”, pentru a primi in cel mai scurt timp acest update. Atunci cand iti faci acest update, iti recomand pentru siguranta sa ai cel putin 50% baterie si sa folosesti o retea Wi-Fi. Pachetul nu este asa mare, dar o conexiune puternica este intotdeauna mai buna.

Momentan, aceasta sursa inca nu este una de mare incredere, iar cei mai sceptici spun ca acest raport este unul fals. Parerea mea este ca telefoanele sunt 100% compatibile cu acest update si de ce sa nu il primeasca? Mai trebuie sa asteptam putin, pana la acel update.

Comments

  1. By catalin

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank