Galaxy S5 sau iPhone 5S ? comparatie

Salutare tuturor, pentru azi am pregatit o comparatie intre cele mai scumpe telefoane la ora actuala de pe piata Romaneasca, dar si printre cele mai apreciate smartphone-uri ale momentului. De la inceput, trebuie sa stim ca avem de a face cu doua telefoane total diferite si anume, avem doua sisteme de operare diferite, care fiecare la randul lui cere anumite dotari pentru a rula cat mai fluent. Sistemul de operare Android care il gasim pe Galaxy S5 cere mult mai multe resurse decat sistemul de operare de la Apple – iOS care ruleaza pe Iphone 5S. Acestea fiind clarificate, sa trece direct la comparatie si sa vedem cate punct strange fiecare in parte.
[table id=2 /]

Dupa cum putem observa, Galaxy S5 este castigatorul, datorita componentelor sale de ultima generatie. Parerea mea personala este urmatoarea: daca iti doresti un telefon cu care vrei sa impresionezi in general lumea din jurul tau, iti recomand iPhone 5S – si vei ramane doar cu impresiile. Dar in cazul in care alegi un Galaxy S5, iti pot spune ca vei avea parte si de un telefon care iti indeplineste toate dorintele si in plus vei gusta si din treaba asta cu “impresionatul”, prin faptul ca ai primul din oras un Galaxy S5! – vezi de unde iti poti comanda un S5 si la ce pret – vezi articolul cu lista magazinelor.

Daca stam putin si ne uitam la preturile lor, pot spune ca un iPhone 5S varianta 16GB culoarea gri, nu prea isi merita pretul de 2.400 RON – adica daca ne uitam atent la specificatiile lui, putem gasi o multime de telefoane mai performante decat el si la un pret sub 1.500 RON! Deci, concluzia mea este ca, iPhone este destinat celor care nu au ce face cu banii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank