Galaxy S5 mini este lansat oficial

AStazi a fost lansat mult asteptatul Galaxy S5 mini – era vorba ca va fi lansat sper sfarsitul Iunie, dar uita ca doar la 1 Iulie a fost lansat oficial. Telefonul in sine, pastreaza acelasi linii pe care le are Galaxy S5, doar ca este putin mai slab pe partea de hardware.

Aici vorbim de un procesor Quad-Core la 1,4 GHz, memorie RAM 1,5GB si o memorie interna de 16GB. Pe partea de ecran, acest vine cu o diagonala mai mica, de doar 4,5″, o rezolutie HD 720p si in total o densitate buna de peste 300 ppi.

5smini

In partea din spate, avem o camera de 8MP precum si acumulatorul de 2.100 mAh. In partea frontala avem o camera de 2,1MP si senzorii de proximitate si lumina. Pe partea de conectivitate, S5 mini vine echipat cu Wi-Fi, Bluethoot 4.0, USB 2.0, A-GPS, IR si un JAck de 3,5mm.

Pe partea software, el vine echipat cu cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat, precum si interfata touchWiz de la Samsung, care semana aproape la fel cu cea de pe S5. Cat despre functiile speciale pe care le avem pe S5, cei de la Samsung au pastrat cateva din ele si pe S5 mini si anume: senzorul pentru scanarea batailor inimii, senzorul pentru scanarea amprentelor precum si certificatul IP67 si modul Ultra Power Saving Mode.

Telefonul va ajunge prima data in rusia, iar apoi si la noi in tara. Pretul acestuia va fi undeva asemanator cu cel al lui HTC M8 mini, adica undeva peste 1.700 Lei – deci un telefon mid-range cu dotari care le gasim pe S5. Sper ca la noi in tara sa ajunga cat de repede, in special la operatorii de telefonie mobila cat si la eMag.  La lansare, el va fi disponibil in culorile pe care deja le avem pentru Galaxy S5.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank