Galaxy S5 Active va ajunge luna aceasta in Romania

Galaxy S5 Active va fii un smartphone special dedicat pentru pieţele din Europa. Modelul va fi lansat cel mai probabil in luna Noiembrie, spun unele surse din cadrul unor companii de telecomunicaţii. Există un retailer din Germania care confirmă ca ei sunt pe lista de aşteptare cu stocul, iar primul lot se va livra în data de 17 Noiembrie. Asa că, ne aşteptam ca şi alţi retailer din Europa să îl primească pe stoc.

La noi în Romania, mă aştept ca cei de la QuickMobile sa îl aduca pe stoc, deoarece ei se mişca foarte repede atunci când vine vorba de un smartphone nou – mai ales că este lansat de Samsung.Modelul S5 Active va fi echipat cu o carcasă nouă, mai puternică şi mai solidă. La interior îşi va pastra aceleaşi specificaţii pe care le are clasicul Galaxy S5 – aici vorbim de procesorul Quad-Core  Krait la 2,5 GHz, chipset Snapdragon 801, 2GB RAM si Adreno 330. Sticlă Gorilla Glass 3, diagonala de 5.1″ si o reyolutie FullHD. Acelaşi acumulator de 2.800 mAh si versiunea de Android 4.4 KitKat. Înca nu ştim daca acesta va gusta din Lollipop 5.0 – dar, ramane de văzut.

Date despre pretul sau avem, dar nu cred că vor fi valabile şi la noi in ţara. Retailerul German spune că Galaxy S5 Active va avea preţul de 577 Euro cu tot cu TVA. În Romania va ajunge cu siguranţă la peste 600 Euro – aici includem alte taxe. Până în momentul de faţta, pot spune că acest model va atrage destule atenţii datorita carcasei imbunataţite. Cine este interesat de acest model?

s5 active

sursa: centralpoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank