Galaxy Note 8 la precomanda in Romania; la eMAG și Orange

După cum bine știm deja, lansarea lui Galaxy Note 8 va avea loc în data de 23 August, în cadrul unui eveniment susținut de Samsung. Din ceea ce am cititi pe internet, acesta va fi disponibil la precomand începând cu sfărșitul lunii August, iar mai exact, aș putea spune chiar 28-30 August.

Galaxy note 8 va aduce cele mai multe îmbunătățiri disponibile vreodată pe un telefon mobil, iar aici amintim celebrul S Pen și o parte de specificații de top. Desigur, surprize mari vom avea și pe partea de design, unde marile site-uri de profil spun că acesta Note 8 va urma într-o oarecare măsură designul lui Galaxy S8; adică vom avea muchii subțiri, ecran mare și forme ușor curbate.

Din punctul de vedere al precomenzilor pe România, Galaxy Note 8 este deja ”prespus” pentru precomandă la Orange, începând cu data de 30 August. Ca și dovadă, Orange a lansat noul program de Smartphone Tester, în care ne este prezentat un Galaxy Note, pe care îl poți avea foarte devreme cu acest program. Detalii despre program ai aici.

Din ceea ce am văzut în anii trecuți cu noile modele lansat de Samsung, Galaxy Note 8 va fi la precomandă la un preț aproximativ de 1000 Euro, iar magazinele care îl vor avea la precomandă, presupuse de mine sunt:

Acestea 3 au cea mai mare probabilitate ca să afișeze noul Galaxy Note 8 la precomandă. Livrările vor începe abia în luna lui Septembrie, timp în care ai la dispoziție să accesezi link-urile de mai sus, pentru a vedea care magazin are cel mai mic preț la Galaxy Note 8.

Din punctul meu de vedere, cel mai avantajos preț la Note 8 va fi la Orange, de unde îl vei putea achiziționa împreună cu un abonament. După care, eMAG și QuickMobile vor avea aproximativ aceleași prețuri, cu diferențe foarte mici.

La fel ca și Orange, eMAG a afișat deja o pagina dedicată pentru precomanda lui Galaxy Note 8 ! Mai multe detalii poți găsi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank