Galaxy Note 5 poate fi comandat de la QuickMobile

Noul smartphone din categoria Note, marca Samsung, îţi face apariţia în premieră la magazinul de profil QuickMobile.ro . Galaxy Note 5 poate fi comandat acum în România direct din stoc la următorul preţ:

QuickMobile este primul magazin probabil din Europa sau din întreaga lume, care aduce pe STOC noul Galaxy Note 5.  Preţul său însă rămâne mai puţin accesibil, deoarece acesta ajunge aproape la 4.000 Lei, ceea ce înseamnă că foarte puţină lume îţi va permite acest smartphone. Dar din câte am observat, nouă, Românilor ne place tot ceea ce înseamnă nou, mai ales când vine vorba de un smartphone.

Note 5 vine cu cel mai nou S-Pen fabricat de Samsung, iar pe partea de hardware, inginerii au declarat ca va fi cel mai rapid smartphone al acestui an 2015. Si eu sunt de acord cu această afirmaţtie, deoarece Note 5 are o memorie RAM de 4GB, un procesor Octa-Core Exynos şi un procesor grafic Mali T760 cu 8 nuclee. În rest, pe partea de deisgn, acesta vine de această dată cu un panel frontal plan şi cu un spate curbat, precum avem la Galaxy S6 Edge.

Din nou, acest smartphone puternic şi arător, este dedicat clasei bussines, deoarece aceştia vor ieşi din nou în evidenţă cu un smartphone nou şi elegant! Precomanda acum un Galaxy Note 5, deoarece stocul este limitat!

Tot de la QuickMobile poate fi precomandat Galaxy S6 Edge Plus la un pret de 3.699 Lei !!!

note5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank