Galaxy Note 4 si Note Edge disponibile la precomanda

Recent lansate, cele doua modele de la Samsung sunt pe departe cea mai buna dovada, ca tehnologia a inceput sa evolueze cate putin, spre un nou design si spre o tehnologie mai puternica. Ambele modele, de Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge au vrut sa atraga atentia inca de la primele speculatii, unde se vorbea de niste specificatii foarte puternice si un ecran nou – aici vorbim de ecranul curbat pe care Samsung l-a prezentat anul trecut. Astazi, se pare ca acesta a luat viata si a fost lansat impreuna cu telefonul Note Edge. Inca de la primele impresii ale celor care au fost la lansarea celor doua tefefoane, s-au tras urmatoarele concluzii: Note Edge are cel mai bun ecran de pana acum, iar Note 4 este cel mai bine echipat smartphone de pana acum.

Note 4 a ajuns la eMag – comanda acum la doar 3.299 Lei 

Doar cateva zile au trecut de la lansarea lor si deja cele doua modele au aparut la precomanda in Romania, la niste preturi putin cam piperate. Momentan, singurul magazin care promite sa aduca aceste doua modele este quickmobile, dar cu siguranta va urma si magazinul eMag.

Cat despre preturile acestor telefoane, pot spune ca acestea isi merita cu siguranta banii. Pretul pentru Galaxy Note 4 32GB ( LTE 4G ) este de 3.499 Lei, disponibil pe culorile alb, negru si roz. Varianta de 64GB inca nu este disponibila pentru precomanda, dar cei 32GB iti vor ajunge cu siguranta pentru orice. Modelul Galaxy Note Edge are pretul putin mai mare: 3.999 LEi pentru varianta de 32GB LTE 4G si 4.499 Lei pentru varianta 64GB LTE 4G. Note Edge este disponibil doar pe negru si alb.

In curand si la eMag vor ajunge iar preturile lor nu vor depasi preturile afisate de quickmobile, poate chiar putin mai mici.

note

 

sursa: quickmobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank