Galaxy Note 4 – primele date despre ecran

Se pare ca cei de la Samsung vor lansa curand, un nou membru in familia “Note” – Galaxy Note 4. Potrivit site-ului gsmarena, care a postat de curand primele date despre ecranul acestuia, reieise ca Note 4 va avea acceasi diagonala ca si Note 3 – adica 5,7″.

Desi se aseamana intre ele, diferenta vizibila este la rezolutie – pe Galaxy Note avem rezolutie FullHD 1080 x 1920px, iar pe viitorul Note 4 vom avea o rezolutie foarte mare, de 1440 x 2560 px din care rezulta o densitate care depaseste si pe Galaxy S5, de 515 ppi (pixel per inch) – cu siguranta nu vei mai putea observa nici un pixel, nici macar cu o lupa obisnuita. DAca si acesta va fi dotat cu un SuperAMOLED, el va fi probabil cel mai frumos ecran al anului 2014.

Pe gsmarena, mai apare insa si numele de cod al acestui dispozitiv – T (Muscat) si model N910. O multime de speculatii au aparut pe internet, datorita modelului N910 care se spune ca ii mai lipseste o cifra – adica cifra care corespunde tipului de chipset – 0 pentru Exynos si 5 pentru Snapdragon. (N910x)

Tot potrivit siteului, au mai aparut si primele informatii in care apare mentionat Galaxy S5 Prime, Galaxy S5 mini. Doar despre S5 mini se mai cunosc cate ceva, iar printre cele mai credibile surse, putem spune ca el va fi echipat cu un ecran AMOLED avand o diagonala de 4,5″ si rezolutie HD 720p.

gsm

sursa: gsmarena

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank