Galaxy Note 4 la Orange

note 4

sursa foto: orange

Cel mai asteptat smartphone al anului este disponibil la precomanda in magazinul Orange. Primii care au pregatit precomenzile pentru Note 4 au fost cei de la quickmobile. Astazi a venit randul celor de la Orange sa il puna la pre-comanda. Telefonul poate fi cumparat impreuna cu un abonament Orange, dar si la liber. La liber inseamna ca vei plati aproape taxa telefonului la liber, la care Orange te mai obliga sa iti faci un mic abonament pe 6 luni, de 5 sau 7 Euro. Ei zis ca nu vei primi nici o factura, dar totul este o minciuna. Este exact aceeasi chestie ca si un abonament doar ca nu poti face cost suplimentar.

In fine, eu iti recomand sa te uiti si peste oferta de telefoane a magazinului eMag, deoarece va ajunge si pe stocul acestora, in cel mai scurt timp ( probabil incepand cu data de 20 Octombrie va fi disponibil pentru precomanda la eMag ). Asadar, de la Orange poti sa pui comanda impreuna cu abonamentul de 41 euro  + taxa telefonului de 288,89 Euro. Cred ca acest pret este exagerat de mult, deoarece la un simplu calcul observam ca pretul telefonului este de 1274 Lei la care se mai adauga un cost suplimenta pe 2 ani de 180 Lei. Mai socotim odata si rezulta un total de 4320 Lei doar abonamentul pe 2 ani la care mai adaugam si cei 1247 Lei cat platim pe telefon – rezulta un pret de 5.594 Lei pentru un Galaxy Note 4.

Dupa parerea mea, un cost exagerat pe cand un Galaxy Note 4 la liber costa 3.499 Lei – o diferenta de 2095 Lei. Cu aceasta diferenta ne putem cumpara timp de 2 ani, cartele reincarcabile de 5 Euro credit la un cost de 529 Lei si tot ne mai ramane 1.566 Lei pentru alte chestii  ( sau mai putem cumpara cartele de 10Euro Credit timp de 2 ani si vom beneficia aproape de aceleasi optiuni pe care le avem la abonamentul de 41 Euro).

Totusi, pentru cei care isi permit o asemenea “rata” lunara si pentru cei care nu au banii cash in buzunar pentru acest Note 4, eu iti recomand sa incerci varianta de eCredit de la eMag – de aici poti cumpara note 4 pe rate, in cel mai scurt timp si la costuri foarte avantajoase.

Interesant este ca, la Note apare ca si cum au “stoc suficient”, dar daca te uiti mai atent, vei observa ca livrarile incep cu data de 20 Octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank