Galaxy Note 4 disponibil la eMag in premiera

note4

Cel mai puternic smartphone al acestui an, a ajuns in cel mai scurt timp posibil, la eMag. Acest lucru se datoreaza atat celor de la Samsung care au grabit lansarea, dar si celor de la eMag care au fost interesati de acest model. Dupa cum am observat, Note 4 are cel mai mic pret la eMag. Eu iti recomand sa pui comanda acum, deoarece “stocul” se va epuiza foarte repede, mai ales ca nu sunt foarte multe bucati.

Dupa cum spuneam mai sus, cel mai mic pret de pe piata il gasesti doar la eMag – cei de la quickmobile au pretul putin mai mare, dar nu trebuie sa uitam ca ei au pus primi din tara pe site Note la pre-comanda. Deci isi justifica si pretul. Oricum Note 4 iti va ajunge acasa incepand cu data de 18-20 Octombrie ori de unde il comanzi. Eu zic ca totusi de la eMag este mai convenabil – transport rapid si pret mic.

Daca nu iti place Note 4, la eMag poti sa il returnezi fara nici o problema si sa iti cumperi un iPhone 6 de exemplu. Sau alt smartphone de top care a aparut azi la eMag – Xperia Z3, care concureaza direct cu acest Note 4.

Sper ca de aceasta data, cei de la eMag sa pastreze produsul disponibil pentru comanda, deoarece in cazul lui iPhone 6, au tot scos si iar au introdus produsul in oferta. Momentan Note 4 este disponibil in versiunea de 32GB, 4G si doua culori” alb si negru.

Eu recomand culoarea neagra pentru genul masculin si culoarea alb pentru genul feminin. Acest modl iti va schimba orice parere proasta pe care o aveai despre telefoanele Samsung. Incepand de la design, constructi si specifcatii, Samsung a reusit sa le schimbe pe toate si au lansat cel mai bun smartphone al anului 2014. Cele mai importante schimbari sunt: schelet metalic, chipset de ultima generatie, memorie RAM imbunatatita, sticla protectie noua si GPU foarte puternic. Iar despre ecran nu mai trebuie sa vorbim, deoarece avem o rezolutie QHD si o tehnologie noua de SuperAMOLED. Grabeste-te si comanda acum un Note 4! Fii primul care are acest superb smartphone!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank