Galaxy J5 are oferta buna la Orange; pret de la 50 Euro

j5Samsung a lansat în 2015 o serie de modele mid-range care au prins foarte bine la publicul din România. Printre acestea se află şi modelul Galaxy J5, care are o ofertă excelentă la Orange împreună cu un abonament în valoare de 20 Euro. Pe lângă abonament, mai trebuie să plăteşti pe telefon doar 49 Euro, ceea ce mi se pare foarte rezonabil. Oferta menţionată este valabilă atât pentru cei care îşi încheie un abonament nou cât şi pentru cei care au deja un abonament la ei şi doresc să îl prelungească. În plus, dacă ai abonament la ei şi faci comanda online direct de pe site, mai beneficieză de o reducere care poate ajunge până la 20 Euro, în momentul în care pui comanda. Aşadar, pentru 250 Lei primeşti un smartphone lansat în 2015 cu specificaţii bune şi cu un design frumos.

La capitolul specificaţii amintim procesorul Quad-Core Cortex A53- la 1,2GHz, chipsetul Snapdragon 410 şi chipsetul grafic Adreno 306. Lângă acestea avem o memorie RAM de 1,5GB şi un spaţiu de stocare de 8GB sau 16GB. Versiunea Galaxy J5 2016, are o memorie RAM de 2GB, diferenţă pe care nu prea ai cum să o observi. La partea de ecran, J5 2015 are un panel SuperAMOLED cu o diagonala de 5.0 inch şi o rezoluţie HD 720p, din care iese un total mic de pixeli – 290ppi. Ecranul este susţinut de un acumulator cu capacitatea de 2.600 mAh, care promite o autonomie de cel mult o zi, la o utilizare normală.

Pe partea de cameră avem un senzor principal de 13MP cu capacitatea de a înregistra video FullHD şi un senzor secundar de 5MP cu o deschidere a lentilei de f/2.2 pe 23mm. Spre surprinderea mea, Samsung a ales să echipeze partea frontală cu un LED, ceea ce facilitează pozele de tip selfie, la maxim. Per total un smartphone echipat decent, cu ecran mare şi panel colorat, la un preţ foarte bun. Comanda se poate pune direct de aici, utilizând orice link de afiliere din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank