Galaxy J5 2016 la QuickMobile

Unul dintre cele mai bine vândute telefoane marca Samsung, din România este Galaxy J5. Acesta a devenit un smartphone foarte căutat datorită prețului său excelent, posibiliății de a îl cumpăra împreună cu un abonament și desigur datorită design-ului său. J5 a optat pentru o diagonală mare, într-o carcasă de plastic cu trăsături de high-end și dotări mid-range la interior. Rezultatul? un smartphone care s-a vândut foarte bine și pe care Samsung a decis să îl upgradeze puțin. Așa a luat naștere noul Galaxy J5 2016, smartphone ce aduce anumite imbunătățiri față de varianta j5 2015.

Primul pas pe care l-a adăugat Samsung la acest J5 2016 este acumulatorul de 3.100 mAh. Față de vechiul acumulator, noul model promite o autonomie mult mai îndelungată, cu totul că telefonul a suferit unele modificări. Datorită acestui acumulator, grosimea acestuia a ajuns la 8,1 mm, față de 7.9 mm. Oricum modificarea în grosime nu se simte, deaorece este folosit un nou design, cu spate curbat ce elimină senzația de smartphone ”grosolan”. Al doi-lea aspect modificat, este ecranul, care de această dată a ajuns la diagonala de 5,2 inch, față de cei 5.0 inch. Avem și muchii puțin mai subțiri, ceea ce ne face să credem că avem un smartphone high-end în mână. Rezoluția din păcate a rămas aceeași, de 720p HD, pe același panel AMOLED.j5 2016

Partea software a rămas aceeași, Android 5.1 Lollipop cu un ”foarte” posibil update la Android 6.0 MM. Pe partea hardware, Samsung a mărit puțin memoria RAM, ajungând la 2GB RAM, ceea ce este mai bine primit de utilizatori. În rest, nimic schimbat la hardware.

În mare parte, J5 2016 nu aduce foarte multe modificări ci doar un aer mai proaspăt de smartphone 2016 și care își păstrează un preț foarte bun. De exemplu, la QuickMobile este disponibil în stoc, pe 3 culori, în verisunea 16GB 4G LTE la prețul de 1.149 Lei. Îl poți comanda accesând orice link de afiliere din acest articol! Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank