Galaxy Grand 2 primeste KitKat

Un nou smartphone primeste cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat si anume Galaxy Grand 2 – un smartphone care il gasim si la noi pe piata. Telefonul in sine este echipat cu un ecran mare, iar pe partea de specificatii sta destul de bine si putem vorbi de un procesor Quad-Core Cortex A-17, pe un chipset Snapdragon 400, un accelerator grafic Adreno 305 si 1.5 GB de memorie RAM.

Cei de la Samsung au ales acest smartphone pentru acest update, deoarece Grand 2 este la mare cautare, iar specificatiile sunt optime pentru KitKat. Datorita acestui update, interfata lui se va schimba putin, iar pe partea de viteza vom simti putin ceva diferenta. Bineinteles, mai putine bug-uri si mai multa stabilitate.

grand2

Update-ul este momentan disponibil doar in India, dar peste putina vreme va ajunge si la noi. El se va putea actualiza prin Samsung Kies, sau daca esti conectat la o retea Wi-Fi – iti recomand ca atunci cand faci update-ul, sa iti faci un back-up si sa ai bateria incarcata la maxim.

Sper ca pe viitor si alte telefoane Samsung sa primeasca update la KitKat, deoarece ele sunt multe si publicul are nevoie de acest update. Vezi aici ce telefone marca Samsung vor mai primi update la KitKat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank