Galaxy Core Prime – specificatii si poze

core

Cel mai nou smartphone marca Samsung, a aparut acum cateva zile pe un site al unei companii de telecomunicatii, cu toate specificatiile exacte si cu cateva poze. Telefonul face parte din nou serie Samsung Prime prin care incearca sa aduca o mica schimbare la capitolul calitate si performanta. Modelul in vizor se incadreaza perfect in clasa mijlocie, datorita specificatiilor sale. Aici vorbim de un procesor Quad-Core la 1,3Ghz, 1GB memorie RAM si 8GB memorie interna. Fata de modelul actual de pe piata Galaxy Core, acesta aduce foarte putine diferente: un acumulator mai mare, cu capacitatea de 2.000 mAh si o diagonala putin mai mare – 4,5″. Nici o schimbare pe partea de rezolutie sau camera.

Pana acum stim doar ca procesorul este Quad-Core; despre procesorul grafic inca nu stim nimic. Eu presupun ca ar fi un Adreno 305 si un Snapdragon 400. ( in cel mai bun caz ).

Datorita acumulatorului putin mai mare, acesta are o greutate mai mare si o gorsime mai mare fata de modelul mai vechi, Core.  In interiorul lui mai gasim senzorul de lumina, proximitate si accelerometrul. Principala diferenta intre aceste doua modele este ca, varianta Dual-SIM al lui Core Prime va putea fi utilizata in orice retea LTE. Varianta single-SIM suporta GSM si WCDMA.

Telefonul va fi lansat foarte curand si spre alte piete, iar la noi in tara acesta va ajunge spre sfarsitul acestui an, undeva prin luna Noiembrie. Pretul nu va depasi 250 Euro la liber.

sursa: sam.mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank