Galaxy C5 ajunge la QuickMobile, cu 4GB RAM

Un nou smartphone marca Samsung ce se evidențiează printr-un corp metalic și specificații de top, și-a făcut apariția pe siteul online QuickMobile. Este vorba de noul telefon prezentat anul acesta de Samsung, Galaxy C5. Acesta face parte din seria C, care se caracterizează după cum spuneam mai sus, prin calitatea materialelor și a specificațiilor. Modelul disponibil acum în stoc la QM este în varianta 64GB Dual SIM, 4G, pe două culori; gri și roz. Galaxy C5 are prețul de 1.999 Lei.
c5

După cum bine se observă, Galaxy C5 are un preț puțin mai mare decât celelalte terminale din seria C și A. Acestea se datorează body-ului metalic, inspirat din HTC One M și Meizu MX5. Calitate acestuia este foarte bună și asta pot să o spun din propria experiență. La interiorul acestuia, avem un procesor Qualcomm Snapdragon 617, Octa Cote, un GPU Adreno 405 și 4GB memorie RAM. O configurație destul de des întalnită la aceste noi modele de telefoane; spre exemplu Moto G4 Plus are aceeași parte hardware, dar la un preț mai mic.

Galaxy C5 beneficează de un slot microSD, ceea ce înseamnă că poți să exitinzi memoria internă cu un card microSD, de până la 256GB. La partea de cameră, C5 are un senzor principal de 16MP, cu LED Dual tone și HDR. La partea frontală, avem un senzor de 8MP, numai bun pentru poze selfie cu rezoluție înaltă.

Tot telefonul este suținut de un acumulator cu capacitatea de 2.600 mAh, ceea ce presupune o autonomie de cel mult o singură zi, la o utilizare normală. Telefonul rulează pe Android 6.0.1 Marshmallow, cu posibil update la viitoarea versiune 7.0. Mai amintim senzorul de amprentă amplasat pe butonul din față, ecranul Super AMOLED de 5,2 inch și rezoluție FullHD. Cu toate la un loc Galaxy C5 este un smartphone puternic, cu design nou și preț pe măsura specificațiilor.

Telefonul poate fi comandat de aici !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank