Galaxy A8 2018 ajunge la QuickMobile – pret si disponibilitate

Unul din cele mai nou telefoane lansate de Samsung, Galaxy A8 2018 ajunge prin intermediul magazinului QuickMobile, în România. Este printre primele magazine din lume care afișează prețul pentru acest model, ceea ce înseamnă că că și de această dată cei de la QM s-au mișcat foarte rapid cu telefonul acesta. Din câte știu eu, telefonul Galaxy A8 2018 nu a fost încă prezentat oficial în România și nici în multe alte țării.

Cu acest model cei de la Samsung sunt cu un pas înainte și reduc seriile Galaxy A și Galaxy J într-un singur model, mai puternic, mai compact și mai elegant. Până anul trecut, Samsung lansa la un interval de timp, un nou model al fiecărei serii, îmbinătățit; pentru anul 2018 au schimbat strategia și s-au gândit să lanseze doar un singur model care se la combine pe toate la un loc. Rezultatul, este un Galaxy A8 2018 cu aspect premium, specificații de top și un nou standard în clasa mid-range. Din aceste puncte de vedere, Samsung a ridicat și prețul pentru acest model, care ajunge la 2.499 Lei, care pentru unii din noi ne va face să ne gândim daca ne dorim un mid-ranger de top sau un device high-end.

Telefonul vine cu un design inspirat din seria Galaxy S, cu speciifcații foarte bune. La interiorul acestuia avem celebrul procesor Exynos 7885 Octa Core, cu 4 GB RAM și un accelerator grafic Mali G71. Schimbare mare avem pe partea de ecran, unde întâlnim o rezoluție de 1080 x 2220 pixels cu aspect 18.5:9, care este tot mai des întalnit la noile modele de telefoane din 2018. Diagonala este de 5,6 inch, cu un acumulator de 3.000 mAh și o cameră principală de 16 MP. Pe partea de conectvitate avem Bluethoot 5.0, USB Type C 2.0 și încărcare rapidă.

Cu toate la un loc, pot spune că este un nou nivel de serie marca Samsung, care va prinde foarte bine pentru cei care își doresc un telefon de calitate, performant și la un preț rezonabil. Probabil prețul destul de mare al acestui Galaxy A8 2018 se datorează faptului că pentru gama premium, prețurile au crescut foarte mult în ultima perioadă.

Momental, Galaxy A8 2018 poate fi comandat direct de la QM, cu stoc la furnizor și livrare în perioada imediat următoare. Pentru orice comanda, poți folosi orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank