Frigider Hotpoint – review

Esti in cautarea unui frigider care sa aiba un raport pret/calitate foarte bun? Eu iti recomand un Hotpoint Clasa A+ cu un consum redus de energie si cu o capacitate de 414Litri.Din cate imi dau seama, se pare ca nu prea ai auzit de firma Hotpoint by Ariston – cine sunt ei? – avand numele Hotpoint Electric Heating Company, este o frima de renume mondial care are sedii si isi distribuie marfa in toate colturile lumii – ce comercializeaza? – produse care se bazeaza pe inteligenta, eficacitate si stil. Toate acestea trei definesc punctele forte ale firmei Hotpoint.

In continuare sa vorbim cate ceva despre produsul nostru. Primul punct ar fi Designul si si Functiile Speciale.

hotpoint2

 

Designul optat de Hotpoint pentru acest frigider este unul simplist si foarte elegant. Usile nu sunt prevazute cu manere atasate separat, ci sunt “dintr-o bucata”, ceea ce ii confera o rezistenta buna la inchidere/deschidere.

Interiorul acestuia este protejat de o folie care previne formarea bacteriilor si a mucegaiului. De acum inainte alimentele tale vor ramane proaspete mult timpfara ca sa iti mai faci griji de ele. La interior mai este prevazut de un lucru foarte important din viata barbatilor – Raftul pentru vinuri – acesta gestioneaza foarte bine spatiul sticlelor si le protejeaza in cel mai sigur mod.

Consumul energetic este foarte bun – 340kWh/an care sustine cele doua mari compartimente – adica volumul congelatorului de 82litri si volumul net al lui de 332litri. acesta mai beneficeaza de inca 2 compartimente special facute pentru depozitarea fructelor. Sistemul de dezghetare la frigider este automat, pe cand cel al congelatorului este manual, dar asta nu implica a fi un minus. Un sigur minus ar fi urmatorul: beneficeaza de doar 1 compresor care are un nivel al zgomotului foarte redus.

vezi detalii complete si PRETUL Redus cu 300RON

hotpoint3

sa ne gandim putin, cate firme ofera garantie 5 ani?

 In concluzie daca socotim punctele bune si punctele rele + pretul redus cu transport gratuit inclus, putem spune despre Hotpoint ENTM18210VW ca este o alegere foarte buna atunci cand vine vorba de raportul pret/calitate. Daca iti cumperi acest frigider, te rugam sa revii cu o parere despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank