Folie de protectie pentru HTC One M9

Probabil că unii dintre voi care si-au comandat noul HTC One M9, au căutat pe internet folie de protecţie şi spre surprinderea lor, nu au găsit prea multe opţiuni pentru el. Din păcate, magazinele care au adus pe stoc acest model de M9, au cam uitat să aducă şi accesoriile esenţiale pentru acesta: aici intră foliile de protecţie de diferite tipuri şi celebrele huse de tip flip, dot view sau mai ştiu eu ce denumire. Am făcut şi eu peinternet o căutare mai amănunţită pe la magazinele online şi am constat că într-adevăr nu prea găseşti accesorii pentru One M9.

Din fericire, la magazinul QuickMobile am găsit o folie de protecţie securizată pentru HTC One M9. Aceasta poate fi cumpărată la preţul de 49 Lei, direct din stoc. Acest tip de folie securizată a devenit un nou standard important pentru foliile de protecţie. Cu alte cuvinte, acestea au o rezistenţă mult mai bună la zgărieturi şi cel mai important este că protejează foarte bine telefonul atunci când este scăpat pe jos. Ca şi o comparaţie, putem lua în calcul geamurile de la maşini care sunt securizate – cam pe aceeaşi lungime de undă este şi acest tip de sticlă. Mai jos, ai mai multe detalii despre această folie pentru M9. Chiar dacă este de la brand-ul Celly, folia se ridică la normele de protecţie pe care le cere un accesoriu de protecţie al ecranului.

celly
Comanda aici

Pe lângă această folie de la QuickMobile, am mai găsit o folie de protecţie mai ieftină, pe acest site. Din punctul meu de vedere, ar trebuii să mergi pe folia de mai sus, deoarece este mai bună, mai rezistentă şi nu o să fii nevoit să o schimbi după 2 luni.În curând cei de la QuickMobile vor aduce pe stoc şi huse de tip flip-view, dot-view şi huse ultra slim pentru HTC One M9. Îţi recomand acest magazin, deoarece livrarea se face foarte rapid şi poţi returna produsul dacă nu este pe măsura aşteptărilor tale. Pentru cei care încă nu şi-au comandat noul HTC One 9, pot vedea o listă cu preţurile sale actualizate aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank