Folie Alien Surface HD pentru Galaxy S7 Edge

Producătorul Alien Surface, renumit pentru foliile de protecție de înaltă calitate, lansează cea mai subțire folie de protecție pentru noul Galaxy S7 Edge. Aceasta poate fi comandată începând de azi prin intremediul magazinului eMAG, care o afișează la prețul de 69 Lei. Diferența dintre această folie Alien Surface și celelalte este calitatea și suprafața pe care o protejează. Restul foliilor de protecție disponibile la eMAG pentru S7 Edge, sunt din sticlă sau plastic și acoperă doar partea frontală a acestuia. Însă producătorul a ales să îți ofere protecție atât pe zona frontală cât și pe cea din spate și lateral.

Asta ar putea însemna omiterea din calcul a unei huse de protecție, deaorece foliile îți asigură o protecție în totalitate. Foliile sunt produse dintr-un material foarte rezistent, subțire și elastic, care se potrivește perfect pe conturul telefonului. Grosimea este de doar 0,19 mm, ceea ce însemană că nu aduce modificări mari la dimensiunea telefonului, față de cazul în care alegi o husă de protecție groasă. Desigur, o husă de protecție este mult mai indicată pentru o protecție maximă a telefonului, dar există și unele excepții. De exemplu, eu aș prefera acest tip de folie subțire, deaorece îmi place să admir design-ul telefonui de fiecare dată când il țin în mână. Cred că majoritatea dintre voi vă doriți același lucru; de aceea eu vă recomand acest tip de folie Alien Surface Hd pentru Galaxy S7 Edge.

Procesul de instalare este extrem de simplu datorită kit-ului de instalare inclus, astfel fiecare client o montează singur, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Produsul vine cu un Program de Garantie pe Viata unic în România, prin care reînnoiești folia oricând dorești. O poți comanda de AICI, la 69 Lei.alien surface s7 edge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank