Flanco Fresh – reduceri de pana la 40%

flanco

O noua campanie de reduceri din partea magazinuluui Flanco, a fost lansat azi, 19 Septembrie 2014. Dupa ce Altex si alte magazine au avut cateva zile de reduceri, cei de la Flanco au lansat si ei cateva zile de reduceri importante. Perioada in care poti cumpara produse la reducerea Flanco Fresh este: 19 Septembrie – 21 Septembrie 2014. Si de aceasta data, cei de la Flanco promit sa reduca cu adevarat preturile, asa cum au facut-o de fiecare data. Eu deja am comandat un televizor Smart marca LG ( 47LB630V ), care are o reducere de 900 Lei – l-am cumparat la pretul de 2.499 Lei. Cred ca am facut o alegere buna, pentru unchiul meu – fiindca pentru el am facut aceasta comanda.

Exista insa o multime de alte produse aflate la reducere. Printre ele am observat ca tableta UTOK i700 are o reducere de 30 Lei, iar tableta Acer Iconia Tab A1-810 are o reducere de 150 Lei. Am mai observat ca exista o multime de aspiratoare marca Philips si Heinner la reduceri foarte bune ( de la 50 Lei in sus pentru fiecare model ).

Pe viitor, as vrea sa imi achizitionez un HDD extern de cel putin 500GB, dar momentan fondurile sunt insuficiente. Am gasit unul de 500 GB in aceasta promotie, cu o reducere de 27 Lei, dar perioada in care se desfasoara este foarte scurta, din pacate.

O reducere mare am observat la tabletele iPad Air, 16GB, care au pretul redus cu 230 Lei. In total, 263 de produse se afla la reducere, in acest weekend frumos. Profita si tu acum de aceasta reducere si verifica oferta de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank