Flagship-ul One Plus 2 in premiera la QuickMobile – pret acceptabil

Din nou, QuickMobile ne arată cât de rapizi sunt atunci când vine vorba de noutăţi la categorie telefoane mobile – noul “flagship killer”  One Plus 2 îşi face apariţia în premieră la magazinul online QuickMobile, la un preţ mai mult decât acceptabil. Majoritatea persoanelor care aşteptau acest smartphone controversat, au rămas puţin surprinşi când au văzut specificaţiile acestuia şi designul său care vine fără prea multe modificări faţă de actualul One Plus One. Şi eu mă aşteptam la ceva mai “high-end”, iar aici mă refer la faptul că One Plus 2 are o rezoluţie mică în comparaţie cu multe alte smartphone-uri lansate anul trecut. Mai nou, toate telefoanele “premium” vin echipate cu o rezoluţie QHD.

one

Lângă acest aspect ar mai fi de adăugat, lipsa funcţiei QuickCharge, care a devenit indispensabilă persoanelor care sunt mai tot timpul pe “fugă” şi de ce să pună un acumulator de 3.300 mAh dacă nu îl poţi încarca într-un timp foarte scurt. Potrivit celor care au testat deja telefonul, timpul de încarcare completă, este undeva peste 2 ore. Aşadar, trebuie să ne mai gândim puţin dacă One Plus 2 este un “flagship killer”.

Dar toate acestea ar conta mai puţin, dacă aflăm că acest smartphone frumos şi rapid costă doar 1.799 Lei în varianta de 16GB, 4G. Pentru varianta de 64GB, avem preţul de 1.999 Lei. Din punctul meu de vedere, as opta pentru acest smartphone nou, deoarece are un procesor Octa-Core la 1,8 GHz, pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 şi un procesor grafic de top, Adreno 430. Versiunea de 16GB vine cu 3GB RAM, iar cea de 64GB vine cu 4GB RAM. Deci, pe partea hardware, One Plus 2 arată foarte, foarte bine. La partea software, avem Android 5.1 Lollipop, cu interfaţa deja cunoscută de pe One Plus, Oxygen OS.

În rest, telefonul are o cameră principală de 13MP, capabilă de 4K, una secundară de 5MP şi cea mai atrăgătoare funcţie este scanner-ul de amprentă, poziţionat în partea frontală a telefonului, sub ecran. Tot cei care l-au testat deja, au confirmat faptul că, scanner-ul funcţionează foarte rapid şi deblochează ecranul în doar câteva secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank