FitBit Ionic este disponibil la Orange cu un pret excelent

FitBit este deja un producător recunoscut pentru pasiunea oferită pentru gagdeturile de monitorizare a activitățiilor fizice pe care noi le depunem. Cel mai nou smartwatch lansat anul acesta, este FitBit Ionic, model care se ridcă la cel mai înalt nivel, comparându-se cu iWatch sau produsele de la Samsung. Unul din primele magazine care aduc pe stoc acest nou ceas, este magazinul Orange, care are o ofertă bună, la acest ceas Ionic. Pe lângă acest ceas, cei de la fitibt au lasat și cea mai avansată brățară fitness de la ei și anume FitBit Alta HR, care este și ea disponibilă la Orange, la un preț foarte bun.

Ceasul FitBitIonic se remarcă printr-un design clasic, ce duce mai departe seria anterioară de caseuri marca FitBit. Acesta are un body slim, senzori pentru puls și senzor pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sânge. Este o nouă generație de ceasuri bune, care se remarcă printr-o multitudine de chestii noi, utile în adevăratul sens al cuvântului. De exemplu, FitBit are o memorie internă de 2,5 GB pe care poți stoca acum meldoii și pe care le poți asculta cu ajutorul conexiuni Bluethoot pe căștile tale sau pe orice alt device; se poate sincroniza cu orice device compatibil cu Bluethoot.

Cu alte cuvinte, este cel mai bun smartwatch lansat de FitBit până în monetul de față, pe care îl ai acum la dispoziție prin intermediul magazinului Orange. Aceștia îți oferă și posibilitatea de achiziționare în rate, ceea ce mi se pare a fi foarte avantajos. Din ceea ce am găsit pe internet, referitor la prețul lui FitBit Ionic, pot spune că este cel mai bun preț la ora acutală. La fel și pentru brățara Alta HR, prețul este foarte bun și ai posibilitatea de a alege diverse mărimi.

Pentru comenzi, poți accesa linkurile de mai sus, care te vor duce direct spre produsul respectiv, la Orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank