FIFA 2015 la eMag – precomanda acum

fifa

Cel mai asteptat joc al anului, a ajuns de curand si in Romania. Fifa 2015 sau Fifa 15 cum ii spun adevaratii jucatori, a ajuns in cele din urma, in oferta magazinului eMag. Acesta promite cea mai buna experienta in gameplay, atat pe PC, Wii, PlayStation sau Xbox, datorita grafici imbuntatite si a multor elemente care fac ca acest joc sa fie cu adevarat o placere.

Preturile de lansare, sunt destul de bune, iar cei de la eMag l-au adus pentru toate dispozitivele, dupa cum urmeaza:

Iar pentru celelalte variante de Play Station3 sau alte moduri, 3DS sau variante Ultimate Team sau Ultimate Point, iti recomand sa verifici oferta aici si sa deci singur daca acest joc isi merita banii. Eu deja mi-am comandat Fifa 15 pentru PC, ia pe viitor intentionez sa imi cumpar un Xbox 360, fiindca am auzit doar cuvinte de lauda pentru acesta.

Fifa 15 aduce fotbalul la viata prin intermediul detaliilor impresionante, astfel incat fanii vor avea parte de o experienta fara precedent. Suporterii vor canta si isi vor sustine favoritii pe toata durata meciului, iar comentatorii le vor prezenta acestora istoricul intalnirii gratie motorului Dynamic Match Presentation. Pentru prima data in seria Fifa, toti cei 22 de jucatori de pe teren vor fi conectati cu ajutorul motorului Emotional Intelligence – acestia vor reactiona contextual fata de coechipieri si adversari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank