Fier de călcat fără fir ? Tefal FreeMove

Din nou am văzut la televizor o reclamă la un fier de călcat, care spre suprinderea mea, era fără fir. În acelaşi timp mama călca ceva haine şi mi-a spus: cât de bine se poate călca haine cu un astfel de fier, la care nu mai trebuie să porţi grija cablului din spate. Am stat puţin pe gânduri şi am zis către mama: stai puţin să caut pe internet şi voi afla ce fier de călcat nou a fost lansat şi este fără fir. Zis şi făcut.

Am căutat pe site-urile pe care le ştiam că au produse electrocasnice noi: la Altex şi eMAG. Desigur, mi-a luat ceva timp să le găsesc, deoarece nu ştiam cum să îl caut: fier de călcat wireless sau fier de călcat fără cablu? – intr-un final am găsit produsul la care se făcea reclamă la televizor. Noul fier de călcat de la Tefal se numeşte FreeMove, iar site-urile respective am găsit 3 modele şi anume:

  • Tefal FreeMove FV9910 cu funcţia specială Durillium – 343 Lei la Altex
  • Tefal FreeMove FV9970 cu funcţia specială AutoClean – 391 Lei la Altex şi 359 Lei la eMAG
  • Tefal FreeMove FV9962 cu funcţia specială UltraGliss – 359 Lei la Altex şi 328 Lei la eMAG

I-am prezentat şi la mama aceste trei fiere de călcat FreeMove de la Tefal şi ea a decis de la prima privire: a ales fierul de călcat FreeMove FV9910 deoarece mi-a spus că la un fier de călcat cel mai important aspect este calitatea, iar acest model presupune că are o suprafaţă de contact mai durabilă, decât cele 2 modele de mai sus. Mi-a mai spus că, de apreciat mai este şi funcţia AutoClean, fiindcă este foarte importantă la călcarea materialelor mai pretenţioase, cum ar fi cămăşile.

tefal

 

Aşadar, dacă ai nevoie pentru mama un fier de călcat care îi va uşura mult munca, îţi recomand unul dintre aceste 3 bucăţi disponibile pe stoc la Altex şi eMAG. Probabil următorul fier de călcat al mamei mele, va fi unul din ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank