Far Cry 4 ajunge la eMag in premiera

far

Cel mai asteptat joc al acestui an a sosit si la eMag acum cateva zile! Far Cry 4 este de departe cel mai puternic si mai fascinant shooter al acestui an! Fata de versiunea anterioara, acesta are o grafica imbunatatita, un control mai bun si cateva misiuni noi care depasesc orice imaginatie. Cei de la eMag au adus acest joc pentru urmatoarele dispozitive: PS4, XBox 360/ One, PS3 si PC. Toate aceste variante le poti comanda acum de la eMag la super preturi.

Chiar si variantele Limited Edition sau Collectors Edition sunt disponibile tot la eMag. Preturile pentru fiecare varianta sunt destul de bune, mai ales pentru oricare isi poate permite un Xbox 360 sau un Play Station 4. Asa ca pentru PS4 Far Cry costa 279 Lei iar pentru un Xbox  360 Far Cry 4  Limiteed Edition costa 229 Lei. Momentan acest joc este diposnibil doar la pre-comanda, dar in cel mult 1 saptamana il vei primi acasa. Eu recomand acest Far Cry 4 sa fie jucat pe un Play Station 4, deoarece iti ofera un control mai bun si o grafica mai buna. Tot de la eMag poti sa iti cumperi un Play Station 4 la pretul de 1.699 Lei, daca vrei sa fii un gamer adevarat.

ps4

Eu mi-am pus deja comanda pentru varianta PC si cred ca pe data de 9 Octombrie, imi va ajunge acasa coletul. Pentru cei care sunt fani adevarati Far Cry, eu le recomand sa aleaga pachetul Collector Edition unde vor primi urmatoarele: jocul Far Cry 4, DLC hulk Redemption, cutie de colectie, harta Kyrat, figurina cu personajul principal si un jurnal de calatorie. Cumpara cu incredere acest produs impreuna cu un Play Station 4 pentru o experienta de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank