evoMAG da maine startul reducerilor de Halloween

După cum am menţionat în articolele recente, anul acesta vom avea câteva zile de reduceri cu ocazia evenimentului Halloween. Până în momentul de faţa avem doar un singur magazin care şi-a anunţat această campanie de reduceri: evoMAG va da startul reducerilor începând de mâine 27 Octombrie şi care vor dura până in seara de Halloween. Cei de la eMAG încă nu au anunţat nimic, dar eu ma gândesc ca o vor face cat de curând. Probabil vor opta doar pentru o singura zi, în care vom avea reduceri foarte bune.

vezi aici reducerile de evoHalloween

*update* evoMAG a pus la bataie un iPhone 6 si doua vouchere de 1.000 Lei pentru cei care comanda de evoHalloween

Totuşi eu mă găndesc ca lumea s-a cam scuturat de bani in această perioada, fiindcă am avut o grămadă de zile cu reduceri de la diferite magazine online. Cred că ar fi nevoie de un stimulent puternic pentru ca cineva să mai scoată ceva bani din buzunar până la marele Black Friday. Anul trecut dacă tin bine minte, cei de la eMAG au pus la bătaie un BMW seria 3 care a fost câstigat prin extragere la sorţi de catre cei care au facut cel puţin o comandă în acea seară. Sper ca şi anul acesta sa pună la bataie ceva premiu important pentru a creste vanzările. Până la momentul contrariu, avem un singur lucru cert: evoMAG dă startul măine la reducerile de evoHalloween.

Am să revin mâine dimineaţă cu cele mai bune reduceri la tablete, telefoane, laptopuri si televizoare. Lasă un Like la pagina oficială pentru a vedea cele mai bune “deal-uri” pe care le poţi face în această perioadă. Strânge de bani pentru seara de 31 Octombrie.

*recomandare – urmăreşte de azi preţurile la produse pentru a fii sigur ca exista reduceri*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank