Evolutia telefoanelor Nokia Lumia – partea 1

Cei de la Nokia s-au gandit sa scrie o scurta istorie despre cele mai bune smartphone-uri pe care ei l-au lansat de-a lungul anilor ce au trecut foarte repede. Si asa au inceput cu primul lor smartphone care ruleaza pe cel mai rapid sistem de operare – Windows Phone – Lumia 800.

  • Lumia 800 – lansat in Octombrie 2011 si care aduce o noua viziune despre cum ar trebui sa arate un telefon cu adevarat solid – carcasa din policarbonat – adica dintr-o singura bucata.  El este dotat cu un procesor single core, memorie RAM 512MB, 16GB memorie interna pentru stocare,  camera de 8MP, si un ecran superb – Clear Black.

800

 

  • Lumia 900 – lansat in Ianuarie 2012, care a primit premiul pentru cel mai “frumos” smartphone de pana atunci. El aduce imbunatatiri considerabile fata de 800 si anume: diagonala mai mare, de 4,3 inchi, viteze la internet 4G, denistate a pixelilor mai mare si bine inteles, un pret mai mare decat Lumia 800.

900

 

  • Lumia 920 – lansat in Septembire 2012, care la randul sau a primit titlul drept cel mai inovator smartphone datorita camerei sale PureView, ecranului Super Senzitiv,  difuzoarelor JBL si nu in ultimul rand datorita camerei care are stabilizator optic de imagine.

920

 

  • Lumia 720 si 520 – lansate in Februarie 2013, iar punctul cel mai bun al acestora, este faptul ca ele vin preinstalate cu Nokia Here Maps, aplicatie pe care o poti utiliza in modul offline – adica fara internet + o multime de aplicatii preinstalate Nokia.

520 720

 

 

  • Lumia 925 – lansat in Mai 2013, care aduce un design nou, probabil cel mai elegant smartphone de pe piata la vremea lui. Pe langa acestea el are niste specificatii de top, precum procesor Dual-Core si memorie RAM 1GB + camera Pure View de 8MP.

925

 

…iar curand o sa vina si partea 2. Fii pe faza pentru a vedea in continuare cele mai tari smartphone-uri de la Nokia.

 

sursa: nokia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank