Evolio Neos – prima impresie

Neos este cel mai nou smartphone de la Evolio care a fost lansat acum câteva zile, înainte de Black Friday. Am trecut şi eu pe la magazinul de prezentare a produselor Evolio pentru a vedea la prima mână cum se comportă acest Neos. După cum am mai menţionat în alte articole, acest smartphone se aseamănă foarte bine cu telefoanele de la Lenovo şi Xiaomi la partea de design. El este produs în China, la fel ca şi restul telefoanelor mobile din România – deci nu trebuie să te laşi păcălit de acest aspect.

La prima vedere, Evolio Neos arată destul de bine, iar spre surprinderea mea, seamănă destul de bine cu telefonul meu Xiaomi Mi3, dar la dimensiuni mai mici. Aici vorbim de o construţie slim şi o greutate mică. Partea de sus şi cea de jos, este parcă tăiată, pe când parţile laterale sunt bine rotunjite. Ecranul se îmbină foarte bine în body, ceea ce mi-a lăsat o impresie bună. În faţă avem un ecran elegant, cu două zone mai groase pe verticală şi o ramă mai subţire pe laterale. Totul este construit pe o carcasă din plastic, acoperită cu un material cauciucat, care îi oferă un grip foarte bun. Ecranul se poate utiliza foarte usor doar cu o singură mână, iar interfaţa acestuia este destul de elastică.

Se mişcă foarte bine, deoarece are câteva specificaţii decente, pentru un smartphone care costă la eMAG, 479 Lei. Aici intră memoria RAM de 1GB şi procesorul Quad-Core. La capitolul software, acesta rulează pe Android 4.4 KitKat, cu o interfaţă foarte simplă şi rapidă. Am lansat aplicaţia cameră, care după părerea mea se miscă bine, partea de focus se face rapid, iar pozele au o calitate foarte bună. cei 8MP sunt absolut suficienţi pentru o persoană care îţi permite acest smartphone frumos.

La parte de ecran, Neos are un panel IPS, care îţi oferă unghiuri foarte largi de vizualizare. Culorile sunt destul de naturale, iar diagonala de 4,5 inch este suficientă pentru orice aplicaţie sau joc. În concluzie, Evolio Neos este un smartphone accesibil, care îţi oferă o cameră bună, o interfaţă rapidă şi un design nou.


neos evolo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank