Evolio Neos – prezentare si specificatii

Astăzi a fost prezentat un nou smartphone de la Evolio în cadrul unei conferinte speciale pentru această lansare a lui Evolio Neos. Telefonul lansat astăzi se remarcă prin versiunea de android 4.4 KitKat, camera de 8MP şi designul său unic de pe piaţa din România. Spun asta deoarece modelul Nvos împrumută câteva trasături la partea de design de la telefoanele Lenovo si Xiaomi. La partea din faţă semănă foarte bine cu un Xiaomi Mi3, iar la partea din spate cu un model de la Lenovo. Telefonul a fost produs in China, la fel ca şi toate telefoanele de pe piaţa Românească. El se încadrează în clasa de mijloc, datorită specificaţiilor cât şi calitaţii lui. Modelul poate fi cumpărat de la Evolio, la un preţ de 579 Lei – destul de ieftin, pentru un smartphone care se prezintă decent la speficificaţii. Detalii despre stoc şi livrare pentru Neos, le gaseşti aici.

eos

La interior avem un procesor care cred că a fost folosit pe Galaxy S2 Plus, adică vorbim de Broadcom Quad-Core. Nu ştiu exact ce model este, dar mă gândesc că este acelaşi. Procesorul, după parerea mea este mai slab decăt cel de pe Galaxy S2. Lângă acest procesor, avem o memorie RAM de 1GB şi un procesor grafic încă necunoscut. Dacă ne uităm puţin la S2 Plus, observăm că avem procesorul grafic tot de la Broadcom – mai exact un GPU cu 4 nuclee. Memoria internă este de 8GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

neo

La partea frontala avem o cameră de 0,3MP, despre care cred că mai bine nu o avea. Sub aceasta avem o diagonala de 4,5 inch, cu o rezoluţie de 540 x 960 px din care rezultă o densitate bună de 244 ppi. O calitate bună a ecranului, dată şi de sticla OGS şi panel-ul IPS. Tot acest ecran frumos este susţinut de un acumulator mare de 2.000 mAh care asigură o autonomie de cel puţin o zi, la o utilizare normală. Neos mai are în dotare un GPS, două porturi pentru un Sim normal si un microSIM; senzor de lumină şi proximitate; Bluethoot şi un microUSB.

Sper ca modelul să ajungă cât de repede la magazinele Evolio, pentru ca să îl testez puţin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank