Evolio M4 Magic vine echipat cu Android 5.0 Lollipop

Un nou smartphone accesibil apare pe site-ul celor de la Evolio – este vorba de noul smartphone M4 Magic, care în premieră la Evolio, vine echipat cu Android 5.0 Lollipop. Pe lângă acest aspect important, acesta mai are un sistem audio de foarte buna calitate numit, Magic Sound. Telefonul se adresează strict tinerilor, care îşi doresc un smartphone cu un design tineresc si câteva specificaţii destul de bune, pentru preţul său de doar 399 Lei.

m4

 

La interiorul său găsim un procesor Quad-Core tactat la 1,3 Ghz, pe un chipset MediaTek 6582 şi o memorie RAM de 1GB. Partea grafică încă nu este dezvăluită de către Evolio, dar sper că este ceva bun la interior, deoarece acesta trebuie să facă faţă animaţiilor produse de versiunea de Android 5.0 Lollipop. M4 Magic mai are o memorie internă de 8GB, ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, de până la 32GB.

La exterior, observăm un difuzor în partea de jos, care promite să scoată un sunet de bună calitate. Deasupra avem cele 3 butoane capacitive şi ecranul cu diagonala de 4,5 inch. Rezoluţia acestuia este destul de bună, pentru un asemenea smartphone de 399 Lei. Cei 480 x 845 px îţi oferă o calitate a imaginii acceptabilă şi desigur un unghiu foarte bun de vizualizare datorită panel-ului IPS.

Pe final, mai amintim de camera principală de 8MP şi de cea secundară, de 2MP. Un acumulator de 1.700 mAh, care iţi va asigura o atutonomie de 1 zi, garantat.

mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank