Esti mai puternic decat crezi – Aurelia Grosu

puternic

Esti in cautarea unei carti care sa iti poata schimba viata in bine? Ai cautat in toate librarile aceasta carte? ai cautat fara nici un rezultat?

Se pare ca acum ai gasit si ai nimerit bine pe acest site, unde eu iti prezint cartea pe care o cautati de multa vreme! titlul cartii este ” Esti mai puternic decat crezi” si este scrisa de Aurelia Grosu. Aceasta carte a inregistrat vanzari foarte mari, iar stocurile pe majoritatea site-urilor din tara s-au epuizat.

Este de departe singura carte care iti da aripi, precum un redbull( la figurat ).

O carte cu un mesaj puternic ,carete poate motiva, te poate ajuta sa faci fata provocarilor vietii. Poate fi un ajutor pretios pentru altii sau poate deveni un cadou util pentru orice persoana pe care o vezi pierduta sau fara speranta de viata. Iti recomand sa o citesti inainte de a o face cadou sau pur si simplu sa o comanzi de aici, la pretul de 22 Lei ( de la Libris ).

Ca si un mic review despre aceasta carte: este o insiruire de cuvinte complexe dar cu un limbaj simplu, un volum care degaja durere, suferinta sfarsind cu un final fericit si luminat. Principala idee din aceasta carte, se invarte in jurlui autorului, Aurelia Grosu care este o ambitioasa doamna invatatore , care a invins raul si a reusit sa scoata la lumina tot ceea ce are mai bun cu ajutorul credintei.

* daca stocul de la Libris s-a epuizat, poti merge pe urmatoarea varianta: sa comandati aceasta carte la numarul de telefon: 0745.824.897 ,la pretul de 25 lei cu transport inclus in toata tara! ( direct de la autor )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank