eMAG şi-a reîmprospătat stocurile după BF

După un succes foarte răsunător cu Black Friday, cei de la eMAG au reuşit astăzi să îşi aducă din nou pe stoc produsele cele mai bine vândute cu ocazia BF 2014. Aici vorbim de produsele care au avut cea mai mare trecere: consola PS4, iPad mini, scutece, laptopuri, telefoane mobile, HDD extern si iPhone 5S. Per total, majoritatea stocurilor care s-au epuizat foarte repede, au ajuns să fie împrospătate.

Dacă ieri aveam la toate laptopurile de birou stoc zero, astăzi avem pe stoc fiecare model, începând de la cele mai ieftine, până la cele mai scumpe. Ştiu că fiecare din voi speraţi ca produsele să fie la aceeaşi reducere, dar din păcate nu este aşa. Trebuia să te uiţi mai repede peste oferta de BF 2014, deoarece au fost reduceri foarte mari. Dar, cum speranţa moare ultima, cei de la eMAG din câte îmi aduc aminte, au ţinut şi în data de 28 Noiembrie un Black Friday. Deci, eu mă aştept la ceva reduceri şi în data de 28 Noiembrie 2014 din partea eMAG, cu ocazia unui Black Friday 2.

Mai există însă o posibilitate în data de 1 Decembrie, unde anul trecut de ziua Naţională a României, eMAG a dat startul unor reduceri faine şi bune pentru tot românul. După această dată, vom mai avea reduceri foarte bune în două valuri foarte importante. Am să îţi spun mai multe detalii, după această dată. Dacă vrei să afli primul de aceste două oferte, lasă un Like la pagina de Facebook sau te poţi abona la newsletter.

Eu zic că merită să arunci o privire asupra stocului nou de la eMAG, pentru a vedea cu adevărat ce reduceri mari au fost de Black Friday 2014. Convinge-te singur acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank