eMAG sărbătoreşte 13 ANI pe 8 Decembrie

Marele magazin online eMAG sărbătoreşte în stil mare pe data de 8 Decembrie, 13 ani de existenţă pe piaţa din România. Cu această ocazie specială, eMAG ţine să le mulţumească tuturor utilizatorilor care îşi fac cumpărturile de zi cu zi, de la ei. Dat fiind data de 8 Decembrie, eMAG pune la bătaie reduceri în valoare de 10 milioane de lei, sub formă de card cadou pentru cei care vor cumpăara produse în această data specială. Mai exact, dacă îţi cumperi Luni dimineaţa orice produs din oferta lor, vei primi o reducere substanţială sub formă de card cadou, pe care il poţi dărui unei persoane dragi ţie.

Aşa am să procedez şi eu, iar luni dimineaţa am să îmi cumpăr un parfum pe care am să îl fac cadou. Nu de alta, dar este o ofertă foarte bune la parfumuri care sună cam aşa: 1 + 1 cadou. Mai este o ofertă tare la tabletele iPad, care pot fi cumpărate începând cu 999 Lei.

Eu îţi recomand să îţi faci un cont acum pe eMAG, iar luni dimineaţa să fi pe faza la reducerile oferite cu această ocazie specială. Trebuie să fi foarte rapid, deoarece pe măsură ce comenzile se înmulţesc, valoarea de 10 milioane de lei se va micşora destul de repede. Anul trecut ţine minte că pe la ora 5-6, s-a epuizat toată reducerea. Până atunci, eu le urez un La Multi Ani cu vânzări căt mai mari!

emaggg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank