eMAG sarbatoreste 10 milioane de comenzi; castiga un BMW Z4

bmw z4eMAG a devenit probabil cel de succes magazin online din România, care azi anunţă trecerea pragului de 10.000.000 comenzi de la prima lor apariţie pe piaţă. Cu această ocazie, eMAG ţine să le mulţumească tuturor clienţilor fideli care îţi fac toate cumpărăturile de la ei, punând la bătaie un super premiu pe care îl poţi câştiga chiar tu: un superb BMW Z4, ultimul model.

Regulament

Tot ce trebuie să faci pentru a putea căştiga acest BMW Z4, este să îţi comanzi orice produs în perioada 19-25 Mai de pe eMAG şi vei intra automat în marea tragere la sorţi care va avea loc în data de 3 Iunie 2015. Mai mult, orice altă comanda de 100 Lei minim, îţi aduce încă o şansă în plus pentru marea extragere. Cu alte cuvinte, cu cât comanda este multiplu de 100 Lei, cu atât vor creşte şansele de câştig! Deci, fă-ţi un plan simplu cu ceea ce ai avea nevoie pe viitor şi pune comanda în intervalul menţionat mai sus!

Ultima extragere la care s-a câştigat un Audi A1, a fost la promoţia Tenda, unde trebuia să cumperi orice produs de marca Tenda şi putea intra automat la marea extragere. Fericitul câştigător al autoturismului Audi A1, se va înscrie din nou la acest concurs cu ocazia a 10 milioane de comenzi, deoarece ştie sigur că poate fi unul din câştigători. Nu de alta, dar a simţit-o pe pielea lui.

Aşadar, reducerile vor lua startul mâine dimineaţă la primele ore, iar cei care folosesc aplicaţia eMAG pentru mobil, vor afla cu 1 ora mai repede reducerile puse la bătaie pentru această mare reuşită, marca eMAG! Descarcă aplicaţia eMAG de aici şi vezi primul ofertele !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank